Най-после фондация „ТЕО“

Скъпи приятели,

Сбъдна се една наша отдавнашна мечта. Има фондация на името на Тео! Всички познаваме Тео и всички ние знаем какво е направил той за нас и какво прави за младите сега… Повечето от нас по един или друг начин сме му помагали, за да продължава да върши това, в което е най-добър – да отваря нови хоризонти и да кара младите хора да мислят преди да действат!

Сега вече можете да помогнете пряко!

Ако имате възможност да помогнете за работата на Тео, посетете страницата „Дарение„, или се свържете с нас в страницата „Контакт„. Разбира се, всички дарители на средства за Фондацията ще бъдат включени във вечния списък на благодетелите в страницата „Дарители“ и ще бъдат запомнени завинаги.

За какво ще се ползват средствата?

Средствата, които дарите, ще бъдат използвани единствено за подпомагане на работата на школата на Тео. Парите се изразходват под строгия контрол на директора на фондацията и по указание на Тео. Разходите могат да бъдат за помощни материали, опитни постановки, книги и учебници, подпомагане на социално слаби (но извънредно умни) ученици и т.н. Всички основатели на фондацията и нейният директор работят напълно безплатно. Ние се организирахме само и единствено в името на идеалите, на които ни е възпитавал Бай Тео и които продължаваме да споделяме!

Когато фондацията навърши първата си година, веднага ще публикуваме отчета ѝ. Е, същото ще правим и всяка следваща година, естествено! Междувременно, може да се запознаете с Устава на фондацията в страницата „За фондацията„.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.