Транспорт до лагер-школа по Физика 2016 I

Здравейте приятели,

Настъпи моментът, който сте очаквали цяла година! След броени дни (на 22.08.2016 г.) започват смените на лагер-школата по Физика в базата на община Казанлък в местността „Паниците“ край гр.Калофер. Предоставяме информация за организирания транспорт от София и Бургас до мястото на провеждане на лагер-школата.

Лагерниците, които са от гр.София, могат да се присъединят към групата, която ще води г-н Никола Каравасилев. По предварителен план ще се пътува с автобус, който тръгва в 12:00 ч. на 22.08.2016 г. от Централната автогара – София. За целта е необходимо да се свържете с г-н Никола Каравасилев на тел.(088) 948 99 01, за да уточните подробностите по закупуване на билетите и мястото на срещата.

Лагерниците, които са от гр.Бургас, могат да се присъединят към групата, която ще води г-н Камен Велев. По предварителен план ще се пътува с влак, който тръгва в 05:10 ч. на 22.08.2016 г. от жп гара Бургас до гара Казанлък, където ще се присъединят към останалите пътуващи със специален автобус до местност „Паниците“. За целта е необходимо е да се свържете с г-н Камен Велев, за да уточните подробностите по закупуване на билетите.

Лагерниците, които тръгват от гр.Казанлък, ще пътуват с автобуса от Казанлък до местност „Паниците“, като най-късно в 09:00 ч. на 22.08.2016 г. трябва да бъдат пред Автогара – Казанлък, готови за тръгване.

Допълнителна информация за лагер-школата можете да намерите на страницата на лагер-школата.

За повече информация, използвайте страницата ни за контакт или се свържете с управителя на Фондация „ТЕО“ – Светлана Кирилова на тел.(089) 789 50 38.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.