Транспорт до лагер-школа по Приложна математика и физика 2017 II

Здравейте приятели,

Макар голямата част от участниците вече да са известени по телефона, с известно закъснение (за което се извиняваме) публикуваме информация за възможностите за пътуване от София, Бургас и Казанлък до лагер-школата по Приложна математика и физика (2017) №2, която започва на 14.08.2017 г.

София

За съжаление тази година г-н Никола Каравасилев няма да може да води групата от София, поради пътуване в чужбина. Той ще се включи в лагера малко по-късно.

Организацията, която можем да предложим за пътуване от София до „Паниците“ е следната:

Желаещите могат да пътуват с влака, който тръгва на 14.08.2017 г. от София за Бургас през Карлово в 7.00 часа от Централна ЖП гара. Групата ще слезе на гарата в Калофер. Там ще ги чака автобус, който ще ги откара в лагера.

Към момента 5 ученици са си закупили билети за пътуване в вагон №1, купе №4.

Добре би било групата да пътува компактно или след Карлово всички да се съберат във вагон №1, за да могат да слязат заедно на гара Калофер.

Желателно е предварително да се закупят билети за влака.

Бургас

Лагерниците, които са от Бургас трябва да се свържат с г-н Камен Велев. Групата организирано ще тръгне с пътническия влак, който отпътува на 14.08.2017 г. в 5.30 часа от ЖП гара Бургас. При пристигането в Казанлък, учениците ще се прехвърлят на специален автобус, който ще ги откара до „Паниците“.

Казанлък

Очакваме ви на 14.08.2017 г. в 9.00 часа пред гарата в гр.Казанлък готови за отпътуване към „Паниците“. Автобусът ще изчака пристигането на влака от Бургас.

Други

Участниците в лагер-школата, които няма да се възползват от предложените възможности, трябва сами да организират пътуването си до „Паниците“.

За повече информация можете да се свържете с управителя на фондацията – Светлана Кирилова.

Очакваме ви!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.