Списък и указания за лагер-школа по Приложна математика и физика (2019) №2

Здравейте отново! 🙂 В днешния слънчев ден изгря и списъкът на участниците във втората лагер-школа по Приложна математика и физика за 2019, която ще се проведе на община Казанлък в местност „Паниците“ край гр.Калофер. Всичко това, както вероятно вече знаете, ще се случи на две смени: от 12.08.2019 г. до 19.08.2019 г. (I смяна) и от 19.08.2019 г. до 26.08.2019 г. (II смяна).

Опитахме се да съберем необходимата информация, с която участниците и техните родители е добре да са запознати.

  1. Лагерната такса е в размер на 80,00 лв, като сумата включва престоя и храната в лагера, застраховка и транспортни разходи. Обучението е напълно безплатно.
    Таксата трябва да се заплати до 20.07.2019 г. по банков път по следната банкова сметка:
    • Име на получателя: Фондация ТЕО
    • Име на банката на получателя: БАНКА ДСК
    • IBAN на получателя: BG41 STSA 9300 0021 8501 54
    • BIC на банката на получателя: STSABGSF
    • Основание за превод: ИМЕНАТА НА УЧЕНИКА, ПАНИЦИТЕ 1 или ПАНИЦИТЕ 2
      Внимание: Попълването на основанието на превода е особено важно, защото по този начин става ясно за кой участник и за кой лагер се заплаща таксата.
  2. Всеки участник, при пристигане в лагера, освен личния си багаж, трябва да носи:
  3. Лагерът се намира в местността „Паниците“ по пътя от гр.Калофер за връх Ботев, на около 5 км от центъра на града. Входът на лагера се намира от лявата страна на пътя, на около 20 м след хотел „Райски кът“, който се намира вдясно.
  4. Желателно е пристигането в лагера и настаняването по стаи да стане между 10:00 и 12:00 часа , тъй като първия ден от лагерните смени има предвиден обяд и занятията започват веднага след обяда. В последния ден от лагерните смени има предвидена закуска и до обяд участниците трябва да напуснат лагера.
  5. Родителите могат да транспортират участниците до лагера и обратно. Традиционно от гр.Казанлък има организиран автобус, който превозва учениците до лагера и обратно до гр.Казанлък. Информация за пътуването ще има 1 седмица преди началото на лагерните смени. Необходимо е учениците, които ще пътуват с този автобус да се свържат с нас до 07.08.2019 г. за I смяна и до 14.08.2019 г. за II смяна, за да им бъдат осигурени места в автобуса.
  6. Имайте предвид, че в района на лагера от мобилните оператори покритие има единствено Виваком. Другите оператори имат покритие в близост до лагера, но това означава, че разговор може да бъде проведен, само ако ученикът отиде на място с покритие. По тази причина, за постоянна връзка с детето е удачно закупуването на карта на оператор с обхват в района.

Умоляваме одобрените кандидати, които няма да могат да вземат участие в лагер-школите да ни уведомят своевременно, за да дадем възможност на други ученици.

За повече информация и въпроси можете да посетите страницата на лагер-школата или да се свържете с директора на Фондация „ТЕО“ – Светлана Кирилова на телефон 0897 89 50 38.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.