Списък и указания за лагер-школа по Приложна математика и физика (2022)

Здравейте, скъпи приятели! На страницата на лагер-школата по Приложна математика и физика публикувахме списъка с участниците. Лагер-школата ще се проведе, по траадиция, на базата на фондация „Миню Балкански“ в с.Оряховица. На същата страница ща намерите, както въпросния списък с участници, така и сбита информация за това, което те или техните родители следва да направят.

Молбата ни е всички участници в срок до 08.07.2022 г. да се свържат с директора на фондация „ТЕО“ – Светлана Кирилова (вж. страница „Контакт“), за да потвърдят своето участие.

Таксата за участие тази година е 485 лв., като 480 лв. е сумата за ползване на базата, нощувки и прехрана, а 5 лв. е застраховката. Съветът на фондация „ТЕО“ обаче взе решение да поеме за своя сметка 85 лв. от таксата на всеки одобрен участник в лагер-школата, а обучението само по себе си е напълно безплатно. По този начин, сумата, която всеки участник следва да заплати е 400 лв. в срок до 10.07.2022 г. по банков път. Информация, как да стане това, можете да намерите на страницата на школата.

Пак там сме изброили необходимите документи, които участниците следва да предоставят, както и учебните пособия, с които трябва да се подготвят.

Транспортирането на участниците до лагера и обратно е ангажимент на техните родители/настойници. Селото се намира по средата на пътя между Стара Загора и Нова Загора, като карта можете да намерите на страницата ни „Контакт“.

Желателно е пристигането и настаняването в лагера да стане между 9:00 и 12:00 в първия ден на лагер-школата (18.07.2022 г.), тъй като занятията започват веднага след предвидения обяд. Освобождаването на стаите и напускането на лагера е добре да стане максимално бързо след предвидената за последния ден (24.07.2022 г.) закуска.

Ако имате допълнителни въпроси, свържете се с нас.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.