Списък и указания за лагер-школа по Приложна математика и физика (2023)

Здравейте! Актуализирахме информацията и публикувахме списъка на одобрените участници в тазгодишната лагер-школа по Приложна математика и физика, превеждана на базата на фондация „Миню Балкански“ в с.Оряховица. В частност, там можете да намерите информация за начина за заплащане на участието, необходимите документи и учебни пособия.

Молим представителите на одобрените в срок до 05.07.2023 г. да потвърдят своето участие, като се свържат г-н Камен Велев на телефон 088 408 3657 и да информират организаторите, ако участникът ще бъде на вегетариански режим на хранене.

Таксата за участие тази година е 605 лв., която включва 600 лв за ползване на базата, нощувки и прехрана и 5 лв. застраховка. С оглед на значително по-високата в сравнение с миналата година сума, съветът на Фондация „ТЕО“ взе решение да поеме за своя сметка 200 лв. от таксата на всеки одобрен участник в лагер-школата, разбира се, благодарение на сумите събрани на благотворителното събитие, за което ви споделихме по-рано. Обучението само по себе си е напълно безплатно. Затова сумата, която всеки участник следва да заплати е 405 лв. в срок до 10.07.2023 г. по банков път. Информация, как да стане това, можете да намерите на страницата на школата.

За транспортирането на участниците до лагера в с.Оряховица и обратно е необходимо да се погрижат техните родители/настойници. Селото се намира по средата на пътя между Стара Загора и Нова Загора, като карта можете да намерите на страницата ни „Контакт“.

Желателно е пристигането и настаняването в лагера да стане между 9:00 и 12:00 в първия ден на лагер-школата (17.07.2023 г.), тъй като занятията започват веднага след предвидения обяд. Освобождаването на стаите и напускането на лагера е добре да стане максимално бързо след предвидената за последния ден (23.07.2023 г.) закуска.

Ако имате допълнителни въпроси, свържете се с нас.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.