Списък и указания за лагер-школа по Физика (2023)

Привет! Готови са списъците с одобрените участници в лагер-школата по Физика (2023), която, с подкрепата на община Казанлък, традиционно провеждаме в база „Паниците“ край гр.Калофер. Както всяка друга година, обучението ще се проведе в две смени, всяка от които по една седмица.

Списъкът е публикуван на страницата на лагер-школата, заедно с актуална информация за таксата за престоя, начина за заплащането и, както и необходимите документи, учебни пособия и, разбира се, карта.

А сега малко по-подробно…

Молим тези от вас, които намериха себе си в списъците, между 17.06.2023 г. и 02.08.2023 г. да потвърдят или откажат своето участие, като се свържат г-н Камен Велев на телефон 088 408 3657. Ще бъдем изключително благодарни, ако получим тази информация възможно най-рано, за да дадем възможност на друг участници.

Тази година таксата за участие е 220 лв. за една седмица, като в нея са включени престоят и храната в лагера, застраховка и транспортните разходи от гр.Казанлък до „Паниците“ и обратно. Както винаги, самото обучение е напълно безплатно. Срокът за заплащане на таксата е срок до 08.08.2023 г. по банков път. Информация, как да стане това, можете да видите на страницата на школата. Там ще намерите и списък с необходимите документи и подобия.

Както обикновено, имаме организиран транспорт с автобус от гр.Казанлък до лагер „Паниците“ и обратно. По-подробна информация за него ще публикуваме седмица преди началото на съответната смяна. За да използвате тази възможност и за да предвидим места за вас, свържете се с нас.

Желателно е настаняването по стаи в лагера да стане между 9:00 и 12:00 в първия ден на съответната смяна, тъй като е предвиден обяд и първото занятие започва веднага след него. Освобождаването на стаите е добре да стане максимално бързо след предвидената за последния ден закуска.

Моля, имайте предвид, че в района на лагера, покритие на повечето мобилните оператори не е особено надеждно. На територията на самия лагер стабилно покритие има единствено Виваком, а за сигнал на останалите оператори може да се намери на отделни места в района (вж. картата на покритието на Виваком, A1 и Yettel).

Ако имате допълнителни въпроси, свържете се с нас.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.