Указания за лагер-школа по Приложна математика и физика (2024)

Привет! След гръмотевичните бури, дъждове и урагани, и свързаните с тях прекъсвания на работата на сайта ни, се завръщаме с информация за предстоящата лагер-школа по Приложна математика и физика, която организираме в партньорство с фондация „Миню Балкански“ в с.Оряховица.

Преди седмица публикувахме списъка с одобрените участници в лагер-школата. Ако сте намерили името си в него, молим да се запознаете с указанията за участието в занятията.

 1. В срок до 25.06.2024 се свържете с г-н Камен Велев на телефон (088) 4083 657, за да потвърдите или откажете своето участие, както и да укажете дали участникът ще е на вегетариански режим на хранене или не.
 2. В срок до 04.07.2024 преведете сумата от 505,00 лв. по банков път. Молим да обърнете внимание за информацията, която следва да се попълни в платежното нареждане, описана в страницата на лагер-школата. Там ще намерите и информация за това, какво включва тази сума.
 3. За участие в лагер-школата, всеки участник трябва да предостави описаните по-долу документи. Техни образци можете да намерите на страницата на лагер-школата:
  • Документ от личен лекар
  • Декларация във връзка със защитата на личните данни
  • Декларация за информирано съгласие на родител на участник в школа
  • Правила на Фондация „Миню Балкански“
 4. Учебните пособия, които участниците следва да носят също са изброени на страницата на лагер-школата:
  • Две тетрадки, голям формат;
  • Химикали, вкл. цветни;
  • Чертожни инструменти – молив, линия, пергел, транспортир;
  • Калкулатор.
 5. Родителите на участниците имат ангажимента да организират транспортирането им до и от базата на Фондация „Миню Балкански“ в с.Оряховица. Селото се намира по средата на пътя между Стара Загора и Нова Загора. Карта и адрес можете да намерите на страницата ни „Контакт“.
 6. Желателно е пристигането в лагера и настаняването по стаи да стане между 9:00 и 12:00, тъй като на 15.07.2024 е предвиден обяд, а занятията започват веднага след него („Гладна мечка хоро не играе!“ 🙂 ). За последния ден – 21.07.2024 има предвидена закуска, като е желателно освобождаването на стаите и напускането на лагера да се случи до обяд.

До скоро!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.