Списък и указания за лагер-школа по Приложна математика и физика (2021)

Готов е списъкът с одобрените участници за лагер-школата по Приложна математика и физика (2021), която организираме съвместно с фондация „Миню Балкански“ в с.Оряховица в периода от 19.07.2021 г. до 25.07.2021 г. Още рано сутринта някои ентусиасти ни хванаха в крачка, докато обновявахме информацията на страницата на лагер-школата, което е показател за ентусиазма за лагер-школата.

За съжаление, ограниченият брой места не дава възможност на всички, които кандидатстваха за лагер-школата, да участват, но се надяваме с тези, които не успяхме да одобрим, да се срещнем на летните лагер-школи следващата година или още тази есен на занятията на Националната школа по физика.

За останалите тук ще опишем това, което трябва да направи всеки одобрен участник или негов родител/настойник.

  1. В срок до 08.07.2021 (четвъртък) се свържете с директора на фондация „ТЕО“ – Светлана Кирилова на телефон 089/789 5038 за потвърждение на участието на приетия кандидат и обявете дали ще бъде на вегетариански режим на хранене или не. Повече информация за контакт можете да намерите в страницата „Контакт“.
  2. В срок до 13.07.2021 (сряда) да заплати на лагерна такса в размер на 303,00 лв. по банков път. Повече информация за лагерната такса и изискванията към банковия превод вижте страницата на лагер-школата.
  3. Родителите имат ангажимент по транспортиране на участниците до базата на фондация „Миню Балкански“ в с.Оряховица и обратно. Селото се намира между Стара Загора и Нова Загора, като отбивката е между тази за с.Дълбоки и с.Подслон. Карта можете да намерите на страницата на лагер-школата:
  4. При пристигане в лагера, освен личния си багаж, участниците трябва да представят попълнен и подписан пълният набор от документи и декларации. Можете да изтеглете, прегледате и разпечатате документите от страницата на лагер-школата:
    • Документ от личен лекар, удостоверяващ липсата на контакт със заразно болен и противопоказания за участие в лагер-школата
    • Декларация във връзка със защитата на личните данни
    • Декларация за информирано съгласие на родител на участник в школа
    • Декларация за информирано съгласие на участник в школа
    • Декларация за информирано съгласие във връзка с COVID-19
    • Правила на Фондация „Миню Балкански“
  5. При пристигане в лагера, участниците е добре да носят необходимите учебни пособия. Списък с такива пособия има на страницата на лагер-школата:
    • Две тетрадки, голям формат;
    • Химикали, вкл. цветни;
    • Чертожни инструменти – молив, линия, пергел, транспортир;
    • Калкулатор.

За допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.