Списък и указания за лагер-школа по Физика (2021)

С риск да „развалим“ лежерната неделя на онези от вас, които ще се втурнат към сайта ни, обявяваме списъците с одобрените участници за лагер-школата по Физика (2021), която, както може би сте разбрали, тази година ще се проведе в Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации (ПГКПИ) в гр.Бургас. Постарахме се да добавим максимално изчерпателна информация на страницата на лагер-школата и да подготвим сървърите си за огромния наплив. 😅

Отново правим уговорката, че нямаме как да осигурим участието на всички желаещи, но ще се радваме да се срещнем с тези, които няма да присъстват, на занятията на Националната школа по физика на есен и/или по време предстоящите идната година летни лагер-школи.

Традиционно, ще уточним и важна информация за участието на онези кандидати, които намериха своето име сред одобрените участници (както и за техните родители).

  1. В срок до 30.07.2021 (петък) се свържете с директора на фондация „ТЕО“ – Светлана Кирилова на телефон 089/789 5038, за да потвърдите своето участие и обявите дали участникът ще бъде на вегетариански режим на хранене или не. Молим тези, които все пак няма да могат да се включат, да се обадят своевременно, за да можем да включим друг на тяхно място. Повече информация за контакт можете да намерите в страницата „Контакт“.
  2. В срок до 04.08.2021 (сряда) да заплати на лагерна такса в размер на 150,00 лв. за всяка смяна по банков път. В тази цена влизат престоят и храната в лагера, както и застраховка. Обучението е напълно безплатно. Повече информация за лагерната такса и изискванията към банковия превод вижте страницата на лагер-школата.
  3. Родителите имат ангажимент по транспортиране на участниците до лагера и обратно. Карта можете да намерите на страницата на лагер-школата.
    • Желателно е пристигането в лагера и настаняването по стаи да стане между 10:00 и 12:00.
    • В първия ден от лагерните смени има предвиден обяд, а занятията започват веднага след обяда.
    • В последния ден от лагерните смени има предвидена закуска, а лагерниците трябва да напуснат лагера до обяд.
  4. При пристигане в лагера, освен личния си багаж, участниците трябва да представят попълнен и подписан пълният набор от документи и декларации. Можете да изтеглете, прегледате и разпечатате документите от страницата на лагер-школата:
    • Документ от личен лекар, удостоверяващ липсата на контакт със заразно болен и противопоказания за участие в лагер-школата
    • Декларация на родител на участник в школа
    • Декларации за отговорност
  5. При пристигане в лагера, участниците е добре да носят необходимите учебни пособия. Списък с такива пособия има на страницата на лагер-школата:
    • Две тетрадки, голям формат;
    • Химикали, вкл. цветни;
    • Чертожни инструменти – молив, линия, пергел, транспортир;
    • Калкулатор.

За допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.