Указания за лагер-школа по Физика (2024)

Здравейте! Този път ще пропуснем традиционната нелепа шега с претенциозното време и минаваме по същество!

Тази година броят на брой желаещите да посетят лятната лагер-школа по Физика е (дори за нас) необичайно голям и, за съжаление, лагер „Паниците“ край гр.Калофер не може да приеме всички. Затова, на базата на получените заявки, изготвихме списъците на одобрените участници за двете смени. Постарали сме се да класираните кандидати да имат възможност да участват в поне една лагерна смяна, за да намалим разочарованите. Ако откриете себе си в тези списъци, настанете се удобно, въоръжете се с търпение и прочетете и следвайте настоящите указания. Това ще даде възможност да бъдем максимално ефективни в организацията.

Ето какво е необходимо да направите:

  1. В срок до 19.07.2024 г. се свържете с г-н Камен Велев на телефон 088/408 3657 , за да потвърдите или откажете своето участие в едната и/или двете смени. За нас е важно да имаме тази информация своевременно, особено ако няма да участвате, за да можем на ваше място да включим друг.
  2. В срок до 26.07.2024 г. преведете сумата от 250 лв. за всяка смяна. Заплащането става банков превод, както е описано на страницата на лагер-школата (това е особено важно, за да можем да свържем сумата със съответния участник и смяна). Сумата включва таксата за престоя и храната в лагера, застраховка и транспортни разходи от Казанлък до м-т „Паниците“ и обратно. Обучението самопо себе си е безплатно.
  3. В срок до 06.08.2024 г. (за смяна I) и до 13.08.2024 г. (за смяна II) желаещите да бъдат транспортирани от гр.Казанлък до лагера и обратно да се свържат с г-жа Светлана Кирилова на телефон 089/789 5038. Традиционно, за учениците организираме случаен превоз с автобус и е необходимо да сме наясно с броя на пътниците. Услугата не е задължителна и, при желание, лагерниците могат да организират превоза си, както и помежду си.
  4. При пристигане в лагера, всеки участник следва да предостави следните документи: Документ от личен лекар и Декларация на родител на участник в школа. Бланки на съответните документи можете да намерите на страницата на лагер-школата.
  5. Освен личния си багаж, участниците следва да носят учебни пособия и материали, както и екипировка за туризъм. Списък можеете да намерите на страницата на лагер-школата.
  6. Местоположението на лагера е в местност „Паниците“, на 5 км от центъра на гр.Калофер, от лявата страна на пътя към вр.Ботев, на около 20 м от х-л „Райски кът“. Карта можете да намерите на страница „Контакт“.
  7. Желателно е пристигането и настаняването по стаи да стане между 10:00 и 12:00, тъй като е предвиден обяд, веднага след който започват първите занятия.
  8. В района на лагера адекватно мобилно покритие на този етап предоставя единствено Виваком. Другите мобилни оператори имат на няколко стотин метра от лагера, но не и на територията на самия лагер. Молим родителите да имат предвид това и, при нужда, да осигурят връзка с детето си.
  9. В последния ден на съответната смяна е предвидена закуска, като до обяд участниците следва да освободят стаите си и напуснат лагера.

За допълнителни въпроси, можете да се свържете с г-жа Светлана Кирилова на телефон 089/789 5038.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.